Osram LED’ler mercanların gelişmesi için yapay aydınlatma ortamını sağlıyor
AcroOptic, yetiştiricilik, algakültür, bahçecilik, ve biyolojik araştırma odaklı ürün yelpazesi ile yenilikçi ve niş alanlar seçmiş bir aydınlatma şirketi. Osram Opto Semiconductors’un LED ışık kaynakları ile aydınlatılan CRAVE LED Reef Akvaryum Aydınlatma sistemi, su ürünleri yetiştiriciliği ve Reeef Akvaryumu Aydınlatma sistemi için yapılandırılabilir yapay aydınlatma sistemi geliştirdi.
Fotosentez sürecini optimize etmek için tasarlanmış, CRAVE aydınlatma armatürleri, klorofil mercan metabolizması için de en verimli ışık dalga boyu emilme aralıklarını tamamlar. Buna ek olarak ışığa duyarlı biyolojik süreçleri ve geniş spekturumu kapsayan görme ihtiyaçlarını karşılar.
CRAVE aydınlatama sistemi, beş farklı modu ile, Her türlü omurgasız su ürünleri için görülme ve yaşam ihtiyaçları ışığı taklit ve temin eder. Optimize edilmiş enerji ihtiyacı ile diğer ışık kaynaklarına göre elektrik tasarrufu sağlar. İstikrarlı bir resif ortamı için tank ısısını transferi ile, minimal buharlaşmasını sağlayarak ekin sonuçlar verir.
Bu aydınlatma için OSRAM Oslon LED ailesinden ürünler kullanılmış olup, gerek verimliliği gerekse uzun ömür ve ışık kararlılığı ile başarılı sonuçlar elde ediliyor. Oslon LED ile, en iyi optik özelliklerin yanı sıra kontrol ünitesiyle ayarlanabilen renk spekturumu avantajları öna çıkıyor.
Daha fazla bilgi ve görseller: http://acrooptics.com